donderdag 7 juli 2022 00:49
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
16 mei 2022

De stichting Ride for the Roses (RFTR) organiseert eind dit jaar de expositie ‘Art for the Roses’ in samenwerking met Landhuis Bloemhof. 

De stichting heeft als doel zoveel mogelijk fondsen te werven om te helpen in de strijd tegen kanker. Het prinses Wilhelmina Fonds (PWF) is één van de belangrijkste partners van de stichting. De fondsen gaan direct naar kankerpatiënten via verschillende instanties. 

Kunstenaars moeten voor het project een kunstwerk maken waarin op de een of andere manier een roos is verwerkt. Deelnemende artiesten krijgen een vergoeding en een percentage van het bedrag waarvoor hun kunstwerk geveild wordt. 

De kunststukken worden in oktober en november drie weken lang in Bloemhof tentoongesteld tijdens een groepsexpositie. Aan het eind worden de kunstwerken geveild en gaan uiteindelijk naar de meestbiedende nieuwe eigenaar. 

Verschillende lokale kunstenaars hebben zich al aangemeld. RFTR en Landhuis Bloemhof roepen alle kunstenaars die een bijdrage willen leveren aan ‘Art for the Roses’ op zich ook aan te melden. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram