dinsdag 12 september 2023 02:16
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
14 mei 2022

De Curaçao Tourist Board (CTB) en Federashon di Beisbòl di Kòrsou (FEBEKO) hebben onlangs een sponsorovereenkomst getekend. CTB zal de komende drie jaar de deelname aan internationale toernooien financieren. 

De sponsordeal maakt deel uit van de strategie van CTB om toerisme via sport te promoten. De overeenkomst werd ondertekend door adjunct-directeur van CTB, Hugo Clarinda, en de voorzitter van FEBEKO, Jedrek Magdalena. Daarnaast was minister van Economische Ontwikkeling Ruisandro Cijntje (PNP) aanwezig bij de ondertekening.

“Minister Cijntje heeft een overeenstemming bereikt met de organisatie van Caribbean Series om Curaçao voor het eerst deel te laten nemen aan het toernooi in februari 2023”, aldus CTB. “Caribbean Series is een prestigieus evenement in de honkbalwereld, met fans verspreid over heel Latijns-Amerika en het Caribisch gebied.” FEBEKO zal verantwoordelijk zijn voor het samenstellen van het team dat Curaçao gaat vertegenwoordigen op het toernooi.

-- Advertentie --
magnifiercross
error: Alert: Inhoudselectie is uitgeschakeld!!!
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram