Door: NU.cw
12 mei 2022

De Curacao Marine heeft sinds 1 mei een nieuwe Managing Director. Jens van der Lubbe ziet kansen om de kwaliteit van de Marine uit te breiden. 

Van der Lubbe is geboren op Sint Maarten en opgegroeid op Curaçao en is mede-eigenaar van de marine samen met zijn vader Justus van der Lubbe. De nieuwe Managing Director wil dat de Curaçao Marine marktleider wordt in de Caribische regio op het gebied van onderhoud en verzorging van schepen. 

Bij de Marine wordt op grote schaal onderhoud gepleegd aan schepen. Bij een deel van de locatie Schottegat bij Parera beschikt de Marine over een terrein van 25.000 vierkante meter, waar ruimte is voor maximaal 240 boten. Van der Lubbe wil het onderhoud uitbreiden en hierbij ook oog houden voor het leef- en zeemilieu.

-- Advertentie --

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram