Door: NU.cw
12 mei 2022

Het Openbaar Ministerie heeft nog niet geantwoord op de brief van Gerrit Schotte. De advocaat van de voormalig premier Paula Jansen stuurde een brief met daarin het verzoek om een betalingsregeling te treffen.

Zoals bekend moet Schotte 1.8 miljoen gulden betalen in verband met de ontnemingszaak Babel. Het ultimatum loopt vanmiddag 12 uur af.

Volgens de Officier van Justitie (OvJ) Guillano Schoop kan formeel overgegaan worden tot gevangenneming van Schotte, omdat hij niet voldoet aan de betaling. Hij licht verder toe dat er een betalingsregeling getroffen kan worden, maar dat is in deze zaak niet expliciet genoemd.

-- Advertentie --

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram