Door: NU.cw
11 mei 2022

De inspectie van het ministerie van Economische Ontwikkeling heeft voor de tweede dag op rij bedorven producten gevonden bij een importeur van etenswaren bij Amerikanenkamp.

De inspectie vond dinsdag al 4600 kilo aan producten die over de houdbaarheidsdatum waren. Dit stond gelijk aan zeker 25 pallets aan eten. Woensdag is de inspectie teruggegaan en heeft hier nog 28 tot 30 pallets met bedorven etenswaar ontdekt. Alle producten worden vernietigd. 

Er is nog niks bekend over de boete die de eigenaar krijgt. Het lijkt erop dat naast de bedorven producten, er nog meer overtredingen plaatsvinden bij de importeur. Ronny Cornelis van het ministerie zal hier, na afronding van het onderzoek, meer over kunnen zeggen. 

-- Advertentie --

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram