Door: NU.cw
11 mei 2022

De bacheloropleiding International Hospitality & Tourism Management (IH&TM) van de Universiteit van Curaçao (UoC) is positief beoordeeld door de Nederlands Vlaams Accreditatie Organisatie (NVAO).

“Door deze geaccrediteerde opleiding aan te bieden, is de UoC een belangrijke stakeholder geworden voor het opleiden van toekomstige leiders zowel lokaal als internationaal in de hospitality- en toerisme sector”, aldus de universiteit. 

Het programma IH&TM is een vierjarige opleiding en valt onder de Faculteit der Sociale en Economische Wetenschappen. De studenten worden breed opgeleid en er gaat veel aandacht naar de ‘hospitality mindset’, innovatie en duurzaamheid. Tijdens de opleiding worden de studenten vooral praktisch opgeleid. 

Het panel van de NVAO concludeerde dat het IH&TM-programma volledig voldoet aan de kwaliteitsnormen van de NVAO voor hoger onderwijs. Ze vonden onder andere dat de opleiding up-to-date was, dat het een interessant beroepsprofiel heeft en dat het programma vele kansen biedt. 

-- Advertentie --

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram