Door: NU.cw
|
11 mei 2022

Bonaire gaat het deze zomer goed doen. Dat voorspelt Tourism Corporation Bonaire (TCB). De zomermaanden op het eiland worden normaal gezien als laagseizoen, toch verwacht TCB betere zomerprestaties in vergelijking met vóór de pandemie.

Volgens Expedia, een partner van TCB, is 81 procent van de reizigers van plan om dit jaar minstens één keer op vakantie te gaan. 49 procent zegt dat ze een minder drukke bestemming zullen kiezen om de effecten van overtoerisme te verminderen. TCB wil Bonaire zo neerzetten, dat het eiland precies voldoet aan de wensen van de reizigers. 

De vooruitzichten van TCB voor de komende drie maanden zijn positief. Naar verwachting ligt het aantal reizigers 76,7 procent hoger dan vorig jaar. "We verbeteren momenteel onze samenwerking met partners zoals American Airlines, Delta en United, terwijl we reizigers van over de hele wereld inspireren en uitnodigen om onze lokale cultuur, natuur, erfgoed en mensen te ervaren”, aldus de CEO van TCB, Miles Mercera.

TCB gaat zich de komende tijd meer inspannen om reizigers uit Noord-Amerika naar Bonaire te trekken. Deze maand zullen ze een uitgebreide merkcampagne van Bonaire lanceren in belangrijke steden in Noord-Amerika. 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram