Door: NU.cw
11 mei 2022

Curaçao viert donderdag de Internationale Dag van Verpleging. Op deze dag wordt aandacht en waardering gegeven aan verpleegkundigen en verzorgenden voor hun bijdrage aan de gezondheidszorg.

De Curaçaose Bond van werknemers in verplegende en verzorgende instellingen (CBV) gaat deze Dag van Verpleging groots vieren. Dit doen ze uit dankbaarheid voor het vele werk en de betrokkenheid van alle verpleegkundigen en verzorgers tijdens de coronacrisis. 

“Het is een goed moment om stil te staan bij onze professionaliteit en ervaringen die verpleegkundigen elke dag beleven. Zij zijn dag en nacht met volle inzet aan het werk om anderen beter te maken en patiënten te verzorgen”, aldus CBV. 

De CBV nodigt donderdag al hun leden uit om deze dag te vieren. Van 08.00 uur tot 00:00 uur is er muziek, eten en drinken, zodat de verpleegkundigen die donderdag dienst lopen ook de gelegenheid krijgen om langs te komen.

-- Advertentie --

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram