maandag 5 juni 2023 15:51
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
10 mei 2022

Ondanks de flinke omzet van prostitutiecentrum Campo Alegre Resort van ruim 7 miljoen per jaar zijn er geen jaarstukken beschikbaar. Volgens de directie van de medio 2020 failliet verklaarde Campo Alegre bedroeg de dagomzet gemiddeld 20.000 gulden.

Momenteel is er veel belangstelling voor de aangekondigde openbare verkoop van het voormalige openlucht bordeel bij Hato. De toekomstige eigenaar mag er ook een prostitutiebedrijf uitoefenen. Dit keer zal de regering een beter beleid gaan voeren, er komt een prostitutiebeleid en men moet een vergunning aanvragen.

In de faillissementsverslagen van de curator valt onder meer te lezen dat Rectour Corparation NV er een potje van heeft gemaakt. Zo werd er geen degelijke administratie gevoerd. Vorig jaar heeft de curator opheffing van het faillissement aangevraagd wegens de toestand van de boedel. Grote gedupeerde is in dit geval de Ontvanger, want van de belastingschuld van 6,9 miljoen gulden zal slechts 140.000 gulden kunnen worden afgedragen.

Campo Alegre Resort beschikte over 150 kamers en de gemiddelde bezetting schommelde tussen de 40 en 50%. In maart 2020 ging het snel bergafwaarts met het bordeel, dit vanwege covid. Het bordeel werd gesloten en alle 'gasten' vertrokken.

De openbare verkoop kent als inzetprijs 8,9 miljoen gulden.

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram