zondag 25 februari 2024
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw

De Amerikaanse advocaat en journalist Greta Van Susteren zegt een ‘belangrijk bewijsstuk’ in handen te hebben over de vermissingszaak van Natalee Holloway. 

Bijna zeventien jaar geleden verdween de achttienjarige Natalee Holloway tijdens een vakantie op Aruba. De Nederlandse Joran van der Sloot werd als laatste met haar gezien. Het is nog steeds onduidelijk wat er met de Amerikaanse vrouw is gebeurd. Van der Sloot zit momenteel een gevangenisstraf uit in Peru voor de moord op de Peruaanse Stephany Flores.

Van Susteren laat via Twitter weten dat zij nu een belangrijk bewijsstuk gevonden heeft. Het zou gaan om bewijsmateriaal dat ervoor kan zorgen dat de zaak eindelijk kan worden opgelost en afgesloten voor Natalee’s moeder Beth Holloway. “Ik beloofde in 2005 dat ik haar moeder zou blijven bijstaan totdat duidelijk was wat zich had afgespeeld”, schrijft Van Susteren. “Ik dacht toen dat het drie dagen zou zijn, niet zeventien jaar.”

De journalist zegt dat ze dag en nacht met Beth Holloway heeft samengewerkt en dat wat ze ontdekt hebben ‘breathtaking’ is. Wat voor bewijs ze in handen heeft, deelt Van Susteren niet.