Door: NU.cw
9 mei 2022

Een groep vrijwilligers heeft zondag samen met de Kunuku Man de omgeving van Grote Knip schoongemaakt. Er werd 103 kilo aan afval verzameld tijdens de schoonmaakactie.

De vrijwilligers waren anderhalf uur bezig met het opruimen van de lange parkeerplaats bij het strand. “Het was vandaag een korte schoonmaakactie, daarom hebben we na het opruimen nog even met een koud drankje en wat lekkers op het strand gezeten”, schrijft de Kunuku Man op zijn Facebookpagina. 

De Kunuku Man schrijft ook dat hij niet snapt waarom mensen na hun bezoek aan Grote Knip hun rotzooi bij de parkeerplaats gooien. “Neem uw afval gewoon mee naar huis en doneer het aan uw eigen kliko.”

Plastic en glazen flessen zijn verzameld voor recycling. De Kunuku Man adviseert iedereen om een net te kopen en deze over het afval te spannen wanneer afval naar de landfill wordt gebracht. “Dan komt ook alles daar aan in plaats van in de natuur.”

-- Advertentie --

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram