Door: NU.cw
6 mei 2022

Orco Bank heeft het bank account van Gerrit Schotte geblokkeerd. Dat laat de voormalig premier weten via sociale media.

Het is daardoor niet meer mogelijk om donaties te doen naar zijn rekeningnummer. Maandag plaatste Schotte een videoboodschap op sociale media waarin hij vroeg om gelddonaties. Schotte moest binnen tien dagen 1,8 miljoen gulden overmaken aan het Openbaar Ministerie, anders moet hij weer voor drie jaar de cel in.

Schotte heeft nog zes dagen om het resterende bedrag te verzamelen. Woensdagochtend heeft hij het eerste bedrag gestort op de rekening van het OM. De MFK-oprichter is nu op zoek naar een oplossing voor het probleem .

-- Advertentie --

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram