Door: NU.cw
4 mei 2022

1731 leerlingen uit groep acht beginnen woensdag aan de Eindtoets Funderend Onderwijs 2022 (EFO). Dit jaar is het voor de twaalfde keer dat de EFO wordt afgenomen. 

De Eindtoets zal plaatsvinden van vier tot en met zes mei en tien en elf mei. In totaal doen er 56 scholen en 85 klassen mee met de EFO. De leerlingen die hieraan deelnemen zijn afkomstig van verschillende scholen die vallen onder de zeven reguliere en vijf privé schoolbesturen.

De EFO toetst op drie onderdelen en heeft in totaal 270 toets-items. De leerlingen worden getoetst op hun Papiaments, de Nederlandse taal en op rekenen/wiskunde. Elk van de onderdelen heeft negentig vragen. Voor alle toetsonderdelen wordt een meerkeuzevraagvorm gehanteerd.

De resultaten van de EFO worden in de tweede week van juni aan de schoolbesturen overhandigd.

-- Advertentie --

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram