Door: NU.cw
4 mei 2022

Containers van verschillende ondernemers en bedrijven liggen al langere tijd vast op de werf. Dat heeft de Èxtra begrepen van verschillende betrouwbare bronnen. 

De containers met inhoud liggen vast op de werf zonder dat de ondernemers hier zelf bij kunnen. Het probleem zou volgens de Èxtra niet bij de douane liggen, maar bij een tekort aan chassis, ofwel het onderstel van de containers. 

De douane controleert alle documenten van de containers, maar als er geen chassis is kunnen de containers niet naar hun bestemming worden vervoerd. Daarnaast moeten containers op volgorde van de werf worden gehaald. Als een container vooraan vast zit, kunnen andere containers er niet uit. 

De Èxtra beschikt ook over informatie waaruit blijkt dat zeven containers van het nieuwe Sandals resort al langere tijd vaststaan op de werf. Het zou gaan om containers met materiaal om werkzaamheden bij het resort af te ronden. 

-- Advertentie --

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram