dinsdag 30 mei 2023 20:38
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
4 mei 2022

Het College financieel toezicht (Cft) heeft besloten dat minister van Financiën Javier Silvania (MFK) tot 13 mei heeft om een begrotingswijziging in te dienen. Dit blijkt uit een brief van het Cft die 25 april gestuurd is naar Silvania. 

In de begrotingswijziging moet duidelijk worden dat de eerdere aanbevelingen van het Cft uit de begroting van 2022 zijn verwerkt. De normen van de begrotingswijziging moeten in lijn zijn met de normen van de Rijkswet. 

De minister moet ook een apart leenverzoek indienen voor alle investeringen die op de planning staan. Het leenverzoek moet ingediend worden bij de Rijksministerraad, die vervolgens een beslissing neemt over de investeringen. 

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram