woensdag 6 juli 2022 17:39
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
4 mei 2022

De straten op Saba, Bonaire en Sint Eustatius worden woensdag gevuld met brandweerauto’s voor International Firefighters Day.

Brandweerkorpsen wereldwijd staan woensdag stil bij de werkzaamheden die brandweermannen en -vrouwen dagelijks verrichten en de risico’s die zij nemen om bij te dragen aan de algemene veiligheid. Tussen 10.00 uur en 11.00 uur rijden de brandweerauto’s door de straten.

Op Sint Eustatius worden deze week verschillende activiteiten georganiseerd op de brandweerkazerne. Op Bonaire strijden de brandweermannen en –vrouwen om de snelste tijd in verschillende spellen die met brandweerwerkzaamheden te maken hebben.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram