Door: NU.cw
3 mei 2022

De politie heeft zaterdagavond meerdere mensen gearresteerd bij een grote vechtpartij bij een snèk aan de Oosterbeekstraat, ter hoogte van Berg Altena. 

Uit het eerste onderzoek blijkt dat twee mannen bij de snèk ruzie met elkaar kregen. Meerdere mensen die aanwezig waren op de locatie bemoeiden zich met de discussie van de mannen. De ruzie escaleerde en ontaarde in een grote vechtpartij. 

Tijdens de vechtpartij hebben meerdere mensen elkaar mishandeld met verschillende voorwerpen. Welke voorwerpen dit zijn, wordt niet benoemd door de politie. De politie heeft zes personen gearresteerd, drie mannen en drie vrouwen. Na ondervragingen zijn drie van hen vrijgelaten, één vrouw en twee mannen zitten nog vast in afwachting van het onderzoek.

-- Advertentie --

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram