Door: NU.cw
3 mei 2022

Medewerkers van Sentro di Detenshon i Korekshon Kòrsou (SDKK) hebben een bezoek gebracht aan verschillende justitiële organisaties op bonaire. De 35 medewerkers bezochten het eiland op eigen gelegenheid.

Zo kregen zij een rondleiding bij onder andere het Brandweerkorps Caribisch Nederland, het Korps Politie Caribisch Nederland en de Justitiële inrichting Caribisch Nederland. Het doel van de reis was om een duidelijker beeld te krijgen van de diverse werkzaamheden en werkwijzen binnen de Justitieketen op Bonaire.

Verder was een bezoek aan Fundashon Krusada ook onderdeel van het programma. Zowel de SDKK-medewerkers als de lokale diensten kijken terug op een waardevol en nuttig bezoek.

-- Advertentie --

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram