Door: NU.cw
3 mei 2022

Churandy Martina Charity Invitational heeft zaterdag 350.000 gulden opgehaald. Tijdens de veiling van de stichting bij Blue Bay zijn zestig stukken geveild voor het goede doel. 

De stichting organiseerde zaterdag een ‘Dinner and Auction Night’. Zondag vond er een golftoernooi plaats. Tijdens de veiling zijn onder andere de door de kunstenaar Giovani Zanolino bewerkte sportschoenen van Churandy verkocht. 

De stichting van de Curaçaose atleet werd dit jaar opgericht met als doel het creëren van gelijke kansen voor de Curaçaose jeugd door het combineren van sport, spel en educatie. De stichting wil jongeren motiveren om hun sport- en schoolprestaties naar een hoger niveau te tillen.

-- Advertentie --

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram