Door: NU.cw
29 april 2022

Het aantal coronabesmettingen op Curaçao is afgelopen week opnieuw gedaald. Daarnaast ligt er momenteel slechts één patiënt met het virus in het Curaçao Medical Center (CMC).

Op 23 april lagen er vier coronapatiënten in het ziekenhuis. De patiënt die op het moment is opgenomen in het CMC, verblijft op de reguliere corona-afdeling. Eén persoon is afgelopen week in een verzorgingstehuis overleden aan de gevolgen van het virus. Sinds het begin van de pandemie zijn er 274 coronadoden te betreuren.

In totaal werden er 2.413 tests afgenomen. 276 personen testten positief. Eén besmetting bleek achteraf niet te kloppen, dit is aangepast in de cijfers. 362 mensen mochten uit isolatie, daarmee daalt het totaal aantal besmettingen naar 355. Op 23 april stond het aantal actieve gevallen op 442.

-- Advertentie --

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram