Door: NU.cw
28 april 2022

De eerste editie van het Churandy Martina Charity Invitational golftoernooi zal dit weekend plaatsvinden. Het evenement zal bestaan uit een diner met een veiling op 30 mei en een golftoernooi op 1 mei.

De stichting van de Curaçaose atleet Churandy Martina is opgericht in 2022 met als doel het creëren van gelijke kansen voor de Curaçaose jeugd door het combineren van sport, spel en educatie. Met behulp van handvaten voor het verbeteren van sport- en schoolprestaties wil de stichting jongeren motiveren om hun vaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

Het golftoernooi zal plaatsvinden op de golfbaan van Blue Bay Golf & Beach Resort. De golfbaan zal van zaterdag 17.00 uur tot en met zondag gesloten zijn. De opbrengst van het evenement zal jaarlijks naar een goed doel gaan, gekozen door Martina zelf.

-- Advertentie --

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram