Door: NU.cw
26 april 2022

Minister van Economische Ontwikkeling, Ruisandro Cijntje, is sinds zondag in het buitenland. De PNP-minister bezoekt de Seatrade Cruise Global conferentie in Miami, Florida. Op 30 april keert hij weer terug.

De minister bezoekt de conferentie op uitnodiging van havenbeheerder Curaçao Port Authority (CPA). Twee directieleden van het overheidsbedrijf zijn met de minister meegereisd. CPA is een van de vele kraamhouders op de belangrijke beurs. Diverse rederijen, havenautoriteiten en reisagenten komen op de conferentie bijeen om te netwerken. Ook wordt er stilgestaan bij nieuwe ontwikkelingen in de cruisesector. Thema van de conferentie is veerkracht. De sprekers vertellen hoe er naar een veilige reisbeleving voor cruisetoeristen gestreefd wordt.

-- Advertentie --

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram