dinsdag 30 mei 2023 11:51
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
26 april 2022

Tijdens de lintjesregen van 2022 hebben 23 Curaçaoënaars een lintje ontvangen. Zij krijgen een koninklijke onderscheiding ter gelegenheid van de verjaardag van koning Willem-Alexander. 

De mensen die een lintje ontvangen hebben zich op een bijzondere manier ingezet voor de samenleving. Zo ontvingen Jovino Falbru van de reddingsorganisatie CITRO, Daisy Casimiri van de Kathedraal van Doornen en Ieteke Witteveen van Human Right Defense Curaçao een onderscheiding.

Acht personen kregen de onderscheiding Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. De lintjes op Curaçao werden uitgereikt door gouverneur Lucille George-Wout in Fort Amsterdam. In het Caribisch deel van het Koninkrijk krijgen 58 personen vandaag een Koninklijke onderscheiding.

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram