Door: NU.cw
25 april 2022

De Kamer van Koophandel (KvK) is voorstander van het Landspakket en de andere afspraken gemaakt met Nederland. Het Landspakket beoogt het versterken van de sociaaleconomische fundering van Curaçao. Dat stelt KvK-voorzitter Billy Jonckheer in een persbericht.

"Het Landspakket biedt een basis van waaruit toekomstige ontwikkelingen kunnen worden ondersteund. Die basis is essentieel. Veel meer dan het al dan niet heronderhandelen van gemaakte afspraken, gaat het in de kern over de efficiëntie van de investeringen", aldus de KvK.

Volgens de KvK is er behoefte aan efficiënte investeringen die bijdragen aan economische groei en ontwikkeling. Investeringen waarvan de opbrengsten terugvloeien naar het bedrijfsleven, de gezinnen en de overheid.

De overheid moet het accent leggen op de richting en route die Curaçao als natie wil uitstippelen. Bijvoorbeeld meer zinvolle en productieve banen, minder vervuiling, betere zorg en slimme innovaties. In de route wordt naast materiële en economische groei ook rekening gehouden met het leefklimaat en inclusiviteit.

-- Advertentie --

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram