Door: NU.cw
25 april 2022

Met 854 Curaçaoënaars in dienst bij Sandals Royal resort is het merendeel van het personeel lokaal. Om precies te zijn 86 procent. Dat meldt het ministerie van Sociale, Ontwikkeling, Arbeid en Welzijn (Soaw) in een persbericht.

Minister van Soaw, Ruthmilda Larmonie-Cecilia (PNP), heeft onlangs een overleg gehad met de general manager van het luxe hotel op Santa Barbara. Zo'n 500 werknemers zijn eerder naar Jamaica gegaan voor een interne training.

Het hotel opent in juni. Verwacht wordt dat het resort een economische impact zal hebben van 25 tot 30 miljoen gulden.

-- Advertentie --

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram