Door: NU.cw
24 april 2022

De milieu- en recyclingorganisatie Green Force heeft een container vol met plastic geëxporteerd voor recycling in het buitenland. Volgens Timo Brouwer, eigenaar van Green Force, zullen er nog meer containers volgen.

In totaal zijn er zo’n 495.000 plastic flessen en ongeveer 185.000 aluminium blikjes geëxporteerd. “Al bij al een hele grote hoeveelheid verpakkingsmateriaal dat niet meer in de Curaçaose natuur zal blijven liggen”, aldus de organisatie.

Green Force heeft meerdere recycling stations op verschillende locaties op het eiland. Een recycling station bestaat uit drie bakken: een voor afval, een voor plastic flessen en een voor aluminium blikjes. De organisatie bedankt iedereen die gebruik maakt van hun recycling stations en programma’s. 

-- Advertentie --

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram