woensdag 17 april 2024
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw

Het Openbaar Ministerie (OM) Curaçao gaat een nieuwe betalingsregeling hanteren voor het betalen van openstaande boetes. Het OM waarschuwt vertrekkende reizigers dat er op de luchthaven wordt gecontroleerd op openstaande boetes.

“Als u naar het buitenland met vakantie gaat is dit uw kans om een betalingsregeling te treffen met de mogelijkheid om in termijnen te betalen”, stelt het OM. “Dat kunt u zonder stress op vakantie.” De regeling houdt in dat de eerste maand 25 gulden wordt betaald en de rest van het bedrag in maximaal 18 maanden. Deze offerte is geldig van 25 april tot en met 11 juni 2022.

Bij het kantoor van Paga bo But kan met een identificatiebewijs een regeling worden getroffen en de eerste aanbetaling van 25 gulden. Het OM benadrukt dat er bij de controle op de luchthaven geen regeling meer getroffen kan worden.

Het OM adviseert eenieder om op tijd hun boete te betalen, om onnodige verhoging van het bedrag te voorkomen.