donderdag 8 juni 2023 08:04
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
23 april 2022

Het aantal coronabesmettingen op Curaçao is afgelopen week gedaald. Ook liggen er geen coronapatiënten meer op de intensive care in het ziekenhuis.

In het Curaçao Medical Center (CMC) zijn vier personen met Covid-19 opgenomen. Geen van hen ontvangt intensieve zorg. Twee patiënten in het CMC zijn afgelopen week overleden aan de gevolgen van het virus. Sinds het begin van de pandemie zijn er 273 coronadoden te betreuren.

In totaal werden er 2.598 tests afgenomen. 317 personen testten positief. Drie besmettingen bleken achteraf niet te kloppen, dit is aangepast in de cijfers. 453 mensen mochten uit isolatie, daarmee daalt het totaal aantal besmettingen naar 442. Op vijftien april stond het aantal actieve gevallen op 581.

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram