dinsdag 30 mei 2023 20:41
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
22 april 2022

De stoplichten bij Plasa Horacio Hoyer zijn na maanden weer gemaakt. Vorige week werden ook de verkeerslichten bij het Waaigat gerepareerd. Dat meldt het ministerie van Verkeer, Vervoer en Ruimtelijke Planning (VVRP).

De regelaar kasten van de lichten waren al lange tijd stuk. “Uitvoeringsorganisatie Openbare Werken heeft geprobeerd de regelaar kast te repareren, maar ze konden nergens ter wereld de juiste onderdelen vinden voor het type kast”, liet minister Charles Cooper aan NU.cw weten na de reparatie bij het Waaigat. Ook de pandemie speelde een rol in de vertraging van de reparaties.

Het ministerie roept weggebruikers op om er rekening mee te houden dat de verkeerssituatie gewijzigd is nu de verkeerslichten het weer doen. 

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram