Door: NU.cw
21 april 2022

De Sociaal-Economische Raad (SER) heeft kennisgemaakt met de onlangs benoemde raadsleden en hun plaatsvervangers. Tijdens een speciale bijeenkomst in het Avila Beach Hotel werden de leden aan elkaar voorgesteld.

Het gaat om zes leden en plaatsvervangende leden die de werkgeversbelangen in de SER gaan vertegenwoordigen. Daarnaast werden ook de drie leden voorgesteld die namens de werknemersorganisatie in de raad zitting zullen nemen en één onafhankelijk lid.

De nieuwe werkgeversvertegenwoordigers zijn Daniel Hodge, Julian Lopez-Ramirez, Robbin Martina, Marcos Cova, Ralph Ottenheim en Wendell Bonafacio. De leden die in de Raad plaats zullen nemen zijn Kenneth Bremer, Richinel Ilario en Adriëla Job-Dirksz. Het nieuw benoemde onafhankelijk lid is Royston Sling.

Tijdens de kennismakingsbijeenkomst kregen de nieuwe leden en hun plaatsvervangers een nadere toelichting over de werkwijze van de Raad en over de relevante procedures verbonden aan het SER-lidmaatschap. Verder werd met de zittende leden gesproken over actuele sociaaleconomische vraagstukken.

-- Advertentie --

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram