woensdag 31 mei 2023 06:35
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
21 april 2022

De Curaçao Tourist Board (CTB) heeft onlangs verschillende promotie- en netwerkevenementen in België en Nederland bijgewoond. Tijdens de evenementen werd de nadruk gelegd op alles wat Curaçao te bieden heeft als toeristische bestemming.

Het is de eerste keer dat CTB aanwezig is bij Vakantiesalon Brussel, de grootste reisbeurs van België. Een team bestaande uit de toeristenorganisatie en acht lokale partners vertegenwoordigde Curaçao gedurende vier dagen op de beurs. CTB en partners spraken met consumenten, touroperators, reisagenten en andere reisadviseurs.

Curaçao sloeg ook de handen ineen met Aruba om de eerste editie van de Caribbean Roadshow Belgium te organiseren. De tweedaagse show met 75 deelnemende reisbureaus en touroperators omvatte een ontbijtevenement en twee presentaties met een diner in Gent, Hasselt en Antwerpen.

Het derde evenement was de tweede editie van TravDay in Nederland. Ook daar ontmoette CTB onafhankelijke reisadviseurs, CEO’s van reisbureaus en touroperators.

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram