Door: NU.cw
19 april 2022

De passagiers van het TUI-vliegtuig dat zondagnacht een voorzorgslanding maakte op Curaçao vliegen woensdagmiddag naar huis. TUI laat in een verklaring weten dat de reparatie van het raam bij de cockpit langer duurt dan verwacht.

De Boeing 787 steeg zondagnacht op van Bonaire waarna een harde knal was te horen. De piloot besloot de landing in te zetten omdat er een barst in de voorruit was ontstaan. De driehonderd passagiers moesten uitstappen op Hato Airport.

De reizigers zouden vanavond om 20.45 naar Amsterdam vliegen. “Het is nog niet duidelijk hoelang de reparatie van het raam gaat duren”, aldus de reisorganisatie. Om de passagiers zekerheid te geven over de tijd waarop ze terugvliegen naar Nederland heeft TUI een ander vliegtuig ingehuurd. Het betreft een Boeing 787 Dreamliner van de Italiaanse vliegtuigmaatschappij Neos. 

De Dreamliner vertrekt woensdagmiddag naar Amsterdam. De reizigers zijn geïnformeerd per sms.

-- Advertentie --

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram