Door: NU.cw
18 april 2022

Een vliegtuig van TUI heeft in de nacht van zondag op maandag een voorzorgslanding gemaakt op Curaçao. De Boeing 787 was onderweg van de Dominicaanse Republiek naar Amsterdam. Dat meldt een woordvoerder van de reisorganisatie tegenover verschillende media.

Het vliegtuig was opgestegen van Bonaire waarna een harde knal was te horen. De piloot besloot de landing in te zetten omdat er een barst in de voorruit was ontstaan. De landing verliep zonder problemen. De driehonderd passagiers moesten uitstappen op het Curaçaose vliegveld.

Een deel van de inzittenden kon worden opgevangen in hotels, voor zo’n honderd reizigers werd nog naar onderkomen worden gezocht. Een passagier stelt tegenover de NOS dat ze aan hun lot werden overgelaten. Daar is volgens TUI geen sprake van.

De gestrande reizigers vliegen dinsdagavond naar Amsterdam.

-- Advertentie --

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram