Door: NU.cw
16 april 2022

Het aantal coronabesmettingen op Curaçao is afgelopen week licht gestegen. Ook werden drie personen opgenomen in het ziekenhuis. Dat blijkt uit de coronacijfers die de overheid wekelijks publiceert.

In het Curaçao Medical Center (CMC) liggen momenteel acht coronapatiënten, waarvan één persoon op de intensive care. Één persoon overleed aan de gevolgen van het virus. Sinds het begin van de coronapandemie zijn er 271 coronadoden te betreuren.

In totaal werden er 3.694 tests afgenomen. 501 personen testten afgelopen week positief. Twee besmettingen bleken achteraf niet te kloppen, dit is aangepast in de cijfers. 495 personen mochten weer uit isolatie, daarmee stijgt het totaal aantal besmettingen naar 581. Op acht april stond het aantal actieve gevallen op 577.

-- Advertentie --

One comment on “Corona weekcijfers: lichte stijging besmettingen en ziekenhuisopnames”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram