Door: NU.cw
14 april 2022

De verkeerslichten bij het Waaigat zijn woensdag gemaakt. Dat laat minister Charles Cooper (MFK) van Verkeer, Vervoer en Ruimtelijke Planning (VVRP) weten op zijn Facebookpagina. De stoplichten bij de Abraham de Veerstraat waren al lange tijd stuk.

Cooper stelt dat er al bijna 1,5 jaar problemen zijn met lichten bij het Waaigat. “Uitvoeringsorganisatie Openbare Werken heeft geprobeerd de regelaar kast te repareren, maar ze konden nergens ter wereld de juiste onderdelen vinden voor het type kast”, aldus de minister tegenover NU.cw. Ook de pandemie speelde een rol in de vertraging van de reparatie.

De regelaar kast van de lichten is nu volledig vervangen voor een nieuw model. “Het heeft nog drie maanden geduurd voordat het nieuwe model geleverd kon worden. Zodra de kast gereed was, is deze verscheept naar Curaçao”, verklaart Cooper.

Volgende week zal de regelaar kast bij plaza Horacio Hoyer worden vervangen. De minister dankt de bevolking voor het geduld.

-- Advertentie --

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram