donderdag 1 juni 2023 18:01
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
14 april 2022

Bij het ongeluk waarbij een auto over de kop sloeg ging het om een wanhopige moeder die haar kind met spoed naar het ziekenhuis wilde brengen. Dat meldt de ochtendkrant Èxtra.

De moeder reed woensdag met spoed naar het ziekenhuis om haar zieke baby daarheen te brengen. In alle haast is ze tegen een andere auto aangereden, maar omdat ze zo snel mogelijk naar het ziekenhuis wilde is ze doorgereden. 

Ze reed vervolgens vanaf de Dominico 'Don' Martina Boulevard naar de Schottegatweg Zuid en raakte hierbij de macht over het stuur kwijt.  De auto sloeg vervolgens over de kop. De ambulance kwam ter plekke en heeft eerste hulp verleend aan de inzittenden. Het kind is naar de eerste hulp van het ziekenhuis gebracht. 

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram