Door: NU.cw
14 april 2022

Edmiro Anita gaat in hoger beroep. Deze week bevestigde de rechter in ambtenarenzaken het eervol ontslag van Anita. Het hoofd van de brandweer is vanwege belangenverstrengeling in 2021 zijn ontslagen.

Zowel Anita als de overheid kunnen binnen 30 dagen na de uitspraak in hoger beroep gaan. Daar maakt Anita nu gebruik van. De ex-brandweerman wil dat zijn naam wordt gezuiverd. Ook wil hij dat het ontslag teruggedraaid wordt.

Anita moest bij de brandweer vertrekken omdat hij het bedrijf van zijn zoon jarenlang heeft voorgetrokken. Het bedrijf verkoopt en installeert brandpreventieapparaten. Ook geeft het bedrijf advies en training rond brandpreventie. Anita's zoon zou bij alle grote projecten betrokken zijn geweest.

-- Advertentie --

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram