dinsdag 4 oktober 2022 18:04
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
14 april 2022

Voor het eerst gaat een padelteam namens Curaçao deelnemen aan een internationaal toernooi in Miami. Komend weekend zullen Dimitri Celestina en Michael John Every het eiland representeren bij het Spring’s Open Real Padel toernooi.

De trainingen van het team vinden plaats bij Padel Curaçao, momenteel de enige padel club op Curaçao. “We hebben hard getraind en zijn zeer benieuwd naar de tegenstand. Uiteraard willen we er alles uit halen en laten zien dat ook op Curaçao de padelsport serieuze stappen maakt. We zijn heel blij dat we in Miami kunnen uitkomen op dit niveau en danken onze sponsoren daar ook voor”, aldus Celestina.

De padelsport groeit steeds sneller, ook op Curaçao. Het is een combinatie van tennis en squash in een sportkooi met glazen wanden en gedeeltelijk hekwerk. De sport wordt met vier mensen gespeeld. “Neem van mij aan dat als je een keer padel gespeeld hebt de kans groot is dat je eraan verslaafd raakt”, aldus trainer Kim Koch.
Het toernooi in Miami vindt van 15 tot 17 april plaats bij Real Padel Miami in de wijk Wynwood.

-- Advertentie --

magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram