Door: NU.cw
13 april 2022

De Curaçaose dichter Gershwin Bonevacia schrijft dit jaar mee aan het jeugd boekenweekgeschenk in Nederland. Samen met Chinouk Thijssen en Daan Heerma van Voss werkt hij mee aan ‘3PAK’, een geschenkbundel met korte verhalen.

Het boek wordt gratis uitgedeeld door boekwinkels en bibliotheken tijdens de Boekenweek van Jongeren. Ook op basis- en middelbare scholen worden veel exemplaren van 3PAK gegeven aan de leerlingen. De Boekenweek is dit jaar van 16 tot en met 25 september.

Het is het eerste jaar dat er een dichter meewerkt aan 3PAK. Bonevacia is dichter en spoken word-artist. Hij is geboren in Rotterdam, maar opgegroeid op Curaçao. Hij is onder andere stadsdichter van Amsterdam geweest en heeft gedichten geschreven voor het Parool.

-- Advertentie --

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram