Door: NU.cw
12 april 2022

Wereldwijd komt het toerisme na de uitbraak van het coronavirus steeds meer op gang. Dit zal gevolgen hebben voor de passagiersaantallen naar het Nederlands gedeelte van het Caribisch gebied. Dat zegt regiomanager van KLM Dirk Buitelaar tegen NU.cw.

Buitelaar verwacht dat het aantal passagiers naar het Caribisch gedeelte van het Koninkrijk de komende tijd zal dalen. Reizigers hebben weer meer keuze omdat de wereld steeds meer open gaat. Steeds meer vakantielanden versoepelen de inreis-en coronamaatregelen.  

Voorheen hadden toeristen weinig keuze als het ging om vakantielanden. De ABC eilanden waren wél open, waardoor veel mensen hier de zon opzochten. Het was daardoor enorm druk op de eilanden en de vluchten zaten vaak vol. 

Ondanks de verwachting voor de lagere bezoekersaantallen, raadt Buitelaar toeristen die naar het Caribisch gebied willen komen wel aan om vroeg te boeken. “De prijzen van de tickets worden steeds hoger”, aldus de regiomanager. 

-- Advertentie --

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram