Door: NU.cw
12 april 2022

De bolletjesslikker die begin dit jaar op Hato in paniek raakte, is gisteren veroordeeld tot 20 maanden celstraf. De man probeerde 25 bolletjes met ruim 1 kilo cocaïne naar Nederland te smokkelen.

Hij had de drugs in liquide vorm in bolletjes geslikt. Op 15 januari 2022 zou zijn vlucht naar Nederland vertrekken. Een van de bolletjes knapte terwijl hij op Hato zat. De man raakte vervolgens in paniek. Dit werd gefilmd door omstanders. Deze video ging viraal op sociale media.

De bolletjes werden chirurgisch verwijderd. De man heeft nog steeds last van het incident. Zo heeft hij tot op de dag van vandaag maagproblemen.

Het Openbaar Ministerie eiste 34 maanden celstraf. De rechter legde uiteindelijk een straf van 20 maanden cel op. De man moest zich ook voor een ander strafbaar feit verantwoorden. Hij wordt ervan verdacht drugs in pastavorm op de post te hebben gedaan, Hij ontkent dit. Voor deze misdrijf is hij niet veroordeeld. Volgens de rechter is niet bewezen dat het om drugs gaat.

-- Advertentie --

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram