Door: NU.cw
11 april 2022

Bent u 60 jaar of ouder? Dan kunt u vanaf morgen een tweede boosterprik krijgen. Deze prik is beschikbaar na advies van de Nederlandse Gezondheidsraad. Volgens het ministerie van Gezondheid raken relatief veel zestigers momenteel besmet met het coronavirus.

Naast zestigers mogen ook mensen in verpleeghuizen, mensen met het syndroom van Down en mensen met een ernstige immuunstoornis een vierde prik halen. Door deze groep een extra prik aan te bieden zijn ze beter beschermd tegen het virus.

Curaçao volgt net als Nederland het advies van de Gezondheidsraad op om gezonde mensen jonger dan 60 geen prik aan te bieden.

Het vaccinatiecentrum bij de polikliniek van het Sehos is geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 8.00 tot 17.00 uur. Een afspraak maken kan via het telefoonnummer 9345 of via de website www.bakuna.cw. Zestigplussers en iedereen die in de risicogroep valt kan zonder een afspraak een vierde prik halen.

-- Advertentie --

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram