Door: Roos Cals
11 april 2022

Het Rode Kruis Curaçao heeft er tien nieuwe EHBO-instructeurs bij. De instructeurs zijn onlangs geslaagd voor hun training en kunnen nu werken voor het Rode en Oranje Kruis.

Mensen die ook hun EHBO-diploma willen halen kunnen contact opnemen met het Rode Kruis. “Onze gemeenschap heeft er profijt van als er zoveel mogelijk mensen zijn die eerste hulp kunnen verlenen in noodsituaties”, aldus het Rode Kruis.

De noodhulporganisatie wordt ingezet bij grote evenementen zoals carnaval en het Seú oogstfeest. Ook bij noodsituaties schieten ze te hulp. Om die reden gaat het Rode Kruis door met het geven van trainingen en het opleiden van de bevolking.

-- Advertentie --

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram