Door: Rick Hart
11 april 2022

Politieke partij PNP had andere afspraken met coalitiepartij MFK over de aanpak van pijnpunten van Rijkswet COHO. Ruthmilda Larmonie-Cecilia (PNP) zegt tegen tv-station Direct verrast te zijn door de brief van premier Gilmar 'Pik' Pisas aan staatssecretaris van Koninkrijksrelaties Alexandra van Huffelen (D66).

Larmonie-Cecilia zegt in de pers te hebben vernomen over de brief die Pisas naar Van Huffelen heeft verstuurd. In een gesprek tussen Pisas, Larmonie-Cecilia en Van Huffelen in Nederland was eerder afgesproken een werkgroep samen te stellen.

De uit Nederlandse en Curaçaose leden bestaande werkgroep zou de in de brief genoemde zeven pijnpunten bespreken.

De vice-premier zegt de inhoud van de brief te steunen, maar betreurt er door Pisas niet van op de hoogte te zijn gesteld. Daarnaast vindt Larmonie-Cecilia dat Pisas niet namens de Statenleden had mogen spreken.

Beide bewindslieden zouden het intussen hebben uitgesproken.

-- Advertentie --

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram