Door: NU.cw
11 april 2022

Het parlement heeft afgelopen vrijdag een wet behandeld waarmee een definitief einde wordt gemaakt aan Fundashon FEFFIK. Dat meldt de Extra. Leerlingen en docenten van de stichting strijden al jarenlang voor het voortbestaan van FEFFIK.

Fundashon FEFFIK was een organisatie die cursussen gaf waarbij leerlingen na afloop een certificaat kregen. De eerstejaars studenten van FEFFIK zijn overgegaan naar Nilda Pinto, waar SBO-opleidingen worden aangeboden.

De vorige regering had al besloten dat het doek voor Fundashon FEFFIK viel. Het huidige parlement heeft nu een definitief einde gemaakt aan de stichting. Daarnaast is er een overeenkomst gesloten over een bedrag van vijf miljoen gulden voor achterstallige betalingen aan het personeel. Omdat de stichting failliet is verklaard, is advocaat Knoppel aangesteld als vereffenaar.

-- Advertentie --

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram