Door: NU.cw
11 april 2022

Guus Hiddink keert terug als technisch directeur van de Curaçaose voetbalselectie. Dat schrijft de Extra. De ochtendkrant beschikt over informatie waaruit zou blijken dat Hiddink in gesprek is met voetbalbond FFK. Een woordvoerder van FFK bevestigt tegenover NU.cw dat de onderhandelingen met Hiddink in de afrondende fase zijn.

In augustus 2020 tekende Hiddink een contract als bondscoach van het Curaçaose elftal tot en met het WK in Qatar. In mei 2021 werd Patrick Kluivert aangesteld als interim-bondscoach, nadat Hiddink besmet raakte met het coronavirus. Zodra Curaçao werd uitgeschakeld in de voorrondes van het WK, besloten de voetbalbond en Hiddink om het contract te beëindigen.

Volgens de ochtendkrant keert 75-jarige trainer nu terug op Curaçao als technisch directeur. Voor de trainersfunctie zou de naam van Kluivert in de wandelgangen genoemd worden.

-- Advertentie --

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram