woensdag 7 december 2022 14:08
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
8 april 2022

Leden van het Korps Politie Curaçao (KPC) gaan morgen een vriendschappelijke voetbalwedstrijd spelen tegen jongeren van de wijk Montaña en omgeving. Dit gebeurt in het kader van het preventieteam van het departement van communicatie en preventie van het KPC.

De wijkagenten hebben enkele voetbalclubs van Bandariba benaderd voor de vriendschappelijke wedstrijd. Doel van de sportactiviteit is om jongeren te bereiken en met hen in contact te treden en te spreken over onder andere criminaliteit en de gevolgen daarvan, aldus het KPC in een persbericht.

Met dit project wil het KPC voorkomen dat jongeren in de criminaliteit komen. De autoriteiten zien steeds meer jongeren die op vroege leeftijd met justitie in aanraking komen. Het is de bedoeling dat de jongeren na de vriendschappelijke wedstrijd begeleiding krijgen van Stichting Ambulante Justitiële Jeugdzorg Curaçao (AJJC).

De wedstrijd is morgen, zaterdag 9 april, van 09.00 tot 14.00 uur bij buurtcentrum Montaña.

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram