Door: Roos Cals
8 april 2022

De gouverneur van Curaçao Lucille George-Wout heeft donderdag afscheid genomen van de voormalige voorzitter van het Kindermuseum Esther De Sola-Pijl.

De gouverneur is beschermvrouw van het Kindermuseum en bedankte De Sola-Pijl voor haar inzet ten behoeve van het museum. Tijdens het bezoek waren ook de huidige voorzitter Ingenie Dammers en Operational Manager Sabrina D’Arco aanwezig.

Het Kindermuseum is een interactief museum op Curaçao. De missie van het museum is om kinderen te laten leren door ze te laten spelen. Kinderen mogen overal aanzitten en er is geen uitgestippelde route in het museum.

-- Advertentie --

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram