Door: NU.cw
8 april 2022

Een Amerikaanse toerist is gisteren bij Directeursbaai verdronken. Dat meldt de politie.

Uit onderzoek blijkt dat drie Amerikaanse vrienden gingen duiken bij Directeursbaai. Op een gegeven moment raakte een van hen kwijt. Het tweetal dat uit het water kwam, vroeg aan de strandgasten of zij hun vriend hadden gezien. Op dat moment zagen omstanders een man op zijn buik drijven. Deze gaf geen teken van leven.

Personeel van Divecenter Scuba Do die aankwam om te gaan duiken hebben de Amerikaan meteen uit het water gehaald en zijn begonnen met reanimatie. De hulpdiensten die later arriveerden konden niets meer betekenen voor de duiker.

Het lichaam is in beslag genomen voor nader onderzoek.

-- Advertentie --

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram