dinsdag 30 mei 2023 12:37
Kijk | Ontdek | Luister | mee op nu.cw
Door: NU.cw
|
7 april 2022

De tweede editie van de E-Curaçao Business seminar speelt in op de achterstand wat betreft online marketing en entrepreneurship op Curaçao. De internationale sprekers praten het eiland bij over de laatste ontwikkelingen en trends.

“Je ziet dat de eilanden een klein beetje achterlopen op Amerika en Europa”, stelt Diederik Kemmerling van The Lab Curaçao. “Zo is Facebook op Curaçao nog heel groot en trendy, terwijl we in andere landen zien dat TikTok en Instagram die taak aan het overnemen zijn.”

Curd Evertsz van de Guardian Group stelt dat er veel professionals op het eiland zijn. “We lopen wellicht achter in de uitvoering, maar niet in de kennis.” Volgens Evertsz brengt de seminar nieuwe kennis en goede sprekers: “We hebben hier allemaal baat bij.”

De seminar is op zeven mei van 09.00 uur tot 13.00 uur bij het Mariott Beach Resort. Tickets zijn online te verkrijgen of bij Van den Tweel, Mensing's Caminada en Fun Miles.

-- Advertentie --
magnifiercross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram